Omgeving

  Dit villa dorp valt onder de gemeente Roquebrune sur Argens, de buurgemeente van Ste. Maxime. Het dorp beslaat een gigantisch natuurgebied en loopt op tegen het achterliggend massief. Indien u richting Roquebrune rijdt komt u door prachtige natuurgebieden en rijke wijngaarden.

   

  Les Issambres heeft een klein levendig centrum met alle voorzieningen als bakkers, slager, supermarkt, pompstation, pizza- koerier, artsen en verschillende strandtenten. De winkels zijn op loopafstand en u kunt 's-morgens dan ook lopend verse croissants en de krant halen ( een wandeling van nog geen 5 minuten).

   

   

  Culinair genieten

  Ook culinair is het goed toeven in deze omgeving want er zijn een aantal door de Michelin gids benoemde restaurants. Tevens is er een grote jachthaven op ca. 7 minuten loopafstand met winkels en restaurants, met de taxiboot is het mogelijk naar St. Tropez en Ste. Maxime te varen (plezierig in het hoogseizoen als de wegen druk zijn).

   

   

  Strand

  Les Issambres beschikt over een aantal zandstranden en langs de kust tot St. Tropez zijn ook vele mogelijkheden om goedkoop en heel duur te vertoeven in strandpaviljoens. Het strand is op loopafstand van de villa en over een voetpad bereikbaar. (Zelfde weg als naar de winkels). Het voetpad loopt door een mooie bosrijke omgeving (zie kaart).

   

   

  Route & kaart

  Voor uw gemak hebben wij een interaktieve kaart toegevoegd waarop u de omgeving kunt bekijken.